روش تهیه املت دل مرغ وقارچ

Submitted by sanaz on پ., 12/05/2019 - 14:38
انجمن‌ها

مواد لازم برای شش نفر
تخم‌مرغ هشت عدد
قارچ 250 گرم
دل مرغ 500 گرم
سیر خردشده دو حبه
ساقه پیازچه چهار عدد
روغن سه قاشق سوپ‌خوری
آرد سفید یک قاشق غذاخوری
آب مرغ 150 میلی‌لیتر
نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه
* قارچ‌ها را شسته و می‌گذاریم خشک شود، سپس آن‌ها را ورقه‌ای خرد می‌کنیم.
* دل‌های مرغ را شسته و به دو نیم تقسیم می‌کنیم.
* در قابلمه‌ای قارچ و دل‌ها را مخلوط کرده، روی آن‌ها آب مرغ می‌ریزیم و روی حرارت ملایم به مدت 10 دقیقه می‌پزیم تا آب مرغ ته بکشد.
* تخم‌مرغ‌ها را هم زده، نمک، فلفل، سیر و آرد را افزوده و به هم زدن ادامه می‌دهیم.
* در یک تابه بزرگ روغن ریخته و پس از این که داغ شد از مایه یک لایه نازک داخل تابه می‌ریزیم، بعد از این که یک طرف آن سرخ شد آن را پشت و رو کرده، از مواد قارچ و دل‌ها در نصف املت به صورت نیم‌دایره ریخته و نصف دیگر را روی آن تا می‌کنیم.
* پس از پنج دقیقه به آرامی آن را داخل ظرف مورد نظر هل داده و با ساقه پیازچه تزیین می‌کنیم.

Most viewed topics today