كاله جوش

Submitted by baran on ی., 04/30/2017 - 16:59
انجمن‌ها

برای تهیه کله جوش اصفهان ابتدا پیاز را خرد کرده و درون ماهیتابه ای که از قبل در آن روغن ریخته اید و داغ شده است بریزید اندازه پیاز های خرد شده به میان دلخواه شما است. بعد از آنکه پیازها طلائی شدند زردچوبه و نمک با فلفل سیاه به آن اضافه کنید کمی تفت دهید.سپس گردو را که از قبل ساییده اید اضافه کنید و کمی تفت دهید تا نرم شود.
نعنا خشک را بصورت پودر شده در ظرفی جداگانه داخل روغن داغ بریزید و بلافاصله از اجاق بردارید تا نعنا در داخل روغن زیاد سرخ نشود چون مزه نعنا خشک در صورتی که زیاد سرخ شود تلخ می شود.

2 پیمانه آب به غذا اضافه کنید همینکه مواد داخل آب شروع به جوش خوردن کرد نعنا خشک را اضافه کنید .
کشک های ساییده شده را با یک لیوان آب مخلوط کنید تا رقیق شود بعد از آن کشک رقیق شده را به غذا اضافه کنید صبر کنید تا غذا جوش بیاید و چند قل بخورد . حالا زیر غذا خاموش کنید غذا حاضر است..

Most viewed topics today