روش تهیه سمبوسه سیب
سمبوسه سیب را همراه با خامه میل کنید.
مواد لازم:
ورق خمیر فیلو باز شده: ۴ عدد
کره ذوب شده : ۱۰۰ گرم
مواد میانی: سیب زرد، پوست کنده و مکعبی خرد شده : يك کیلوگرم
شکر : ۲۰۰ گرم
دارچین : يك قاشق غذا خوري
خرد شده نان تست : ۱۱۵ گرم
رندهی پوست لیموترش: يك عدد لیموی کوچک
مواد لازم برای کرم پاتیسیر رقیق:
شیر: نیم لیتر
وانیل: یک دوم قاشق چای خوری
شکر: ۱۳۰ گرم
نشاسته ذرت: ۲۵ گرم
تخم مرغ: ۲ عدد
سمبوسه سیب
طرز تهیه:
فر را با دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.
سیب را همراه شکر و دارچین در قابلمهای ریخته و بگذارید کمی نرم شود.
نان را در فر یا تستر، تست کنید و کمی که خنک شد آن را پودر یا خرد نمایید.
شهد اضافی سیب را بگیرید و به همراه رندهی پوست لیمو و خرد نانها در کاسهای ریخته و مخلوط کنید.
روی خمیر را کره بمالید و به شکل یک مثلث از مواد روی آن قرار داده و به روش مثلث و مربع بچینید.
سمبوسهها را سرخ کنید و یا به مدت ۲۵ دقیقه یا در زمانی که طلایی شوند در فر قرار دهید.
در صورتی که سمبوسهها را در فر میگذارید، ابتدا روی آنها را کره بمالید و بعد در فر قرار دهید.
سمبوسهها را با کمی خامه یا کرم پاتیسیر رقیق سرو کنید.
طرز تهیه کرم پاتیسیر رقیق:
نیمی از شیر را داخل قابلمه ریخته و همراه با وانیل و شکر بجوشانید، بقیه شیر را در کاسه ای ریخته و آرد ذرت و تخم مرغ را در آن مخلوط کنید.
شیر جوشانده شده را به آرامی به شیر داخل کاسه اضافه کرده و مدام هم بزنید،
سپس کل مواد را داخل قابلمه برگردانید و به طور مداوم هم بزنید تا کرم نسبتا غلیظی حاصل شود.
روی کرم را کیسه کشیده و بگذارید کمی خنک شود.